Over ons

Du Phare bevindt zich op een mooie locatie aan de Brugse reien, volledig omgeven door water. Deze unieke ligging en de weerspiegelingen van het water creëren een charmante en sprookjesachtige sfeer.

Ons interieur is gezellig ingericht, waarbij enkele authentieke elementen van het oude gebouw zijn behouden. ‘s Avond kan je hier genieten van een heerlijke maaltijd bij kaarslicht.

Onze medewerkers aan de bar en in het restaurant zorgen voor een vlotte bediening, terwijl het keukenteam smakelijke gerechten met invloeden uit de Frans-Belgische of internationale keuken bereidt.

ONS TERRAS

Uit eten langs de Brugse reien

Laat je smaakpapillen verwennen in restaurant Du Phare en geniet van onze vers bereide gerechten. Proef de heerlijke combinatie van Franse en internationale smaken in elk gerecht.

Of je nu een liefhebber bent van klassiekers of gerechten uit de wereldkeuken, of graag geniet van een heerlijk stuk gebak met koffie op een terras, Du Phare biedt een reeks van culinaire mogelijkheden voor iedere smaak.

Reserveer nu

Reserveer snel via deze website een tafel of kom spontaan langs. Mogelijk hebben we nog een last-minute plaatsje beschikbaar.

Tot binnenkort!